“Čokoládový” puding z tapiokových perel

Lahodný dezert, který potěší Vaše smysly a čokoláda v něm rozhodně není 😉, ale nikdo to nepozná. 
Budeme potřebovat:

kokosové mléko doma vyrobené nebo plechovku (pokud možno bez éček a v bio kvalitě)

šálek tapiokových perel 

rýžový sirup podle chuti 

karob v prášku 

Perličky si namočíme přes noc do mléka, v konzervě nebo v krabici bývá dost husté, tak ho naředíme vodou tak, aby nám vzniklo asi 0,5l tekutiny. Perličky vaříme asi 1/2 h mírným varem. Před koncem varu přidáme lžíci karobu a dosladíme sirupem. Poté nalévame do pohárů. Já ho mám ráda vychlazený, je to opravdu požitek bez výčitek. Fotky bohužel nemám, protože byl pryč dřív než vznikl recept. Dodám později